HELPING THE OTHERS REALIZE THE ADVANTAGES OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

Helping The others Realize The Advantages Of verificare istoric auto

Helping The others Realize The Advantages Of verificare istoric auto

Blog Article

Prin urmare, este foarte essential pentru cumpărătorul unei mașini 2nd-hand dacă o anumită mașină are sau nu garanții fiscale.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu care este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA validateă că astfel de situații se întâmplă în twenty% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste 10% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Parcul auto din Romania a luat-o la vale si a ramas fara frane. Vechimea medie a autovehiculelor creste in fiecare zi

AutoDNA este unul din liderii in servicii de raportare a istoricului vehiculelor rulate din Europa si SUA. Acceseaza cunostintele si expertiza noastra si verificare vin tale in detaliu.

Aplicatia RAR iti ofera contra Value posibilitatea de a vizualiza daca masina a fost implicata in accidente, daca au existat reparatii semnificative la caroserie sau daca s-au inregistrat daune la partea tehnica a vehiculului.

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii direct pe adresa de e-mail introdusa.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre un vehicul inainte sa il cumperi, verificarea VIN este instrumentul suitable pentru tine.

Verificarea kilometrajului unui autoturism second hand este un pas esential inainte de apasa aici a face o achizitie. Acest component te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei tale.

four. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in Particular pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Pe lângă importatorii independenți există jucători pe piață sub forma unor companii (dealeri) care importa masini la comandă sau completează stocurile cu masini populare precum modele ale grupului VAG.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de day.

În contextul scumpirilor pronunțate din lumea auto practicate în ultima perioadă și a întârzierilor stocurilor de masini noi, tot mai mulți clienți aleg opțiunea de masina next hand.

Prin intermediul acestui cod, poti afla daca masina a avut accidente ascunse, daca a suferit daune majore sau alte probleme care ar putea afecta siguranta sau performanta acesteia.

Înlocuirea acestor piese presupune costuri importante, manoperă calificată de service și componente de calitate. Nu este ieșit din comun ca preturile totale ale unor reparații capitale să depășească costul inițial de achiziție al masinii.

Report this page